Nagradna igra “Brezplačno doniraj in še sam skasiraj!”

BREZPLAČNO DONIRAJ IN ŠE SAM SKASIRAJ!

V samo 3 minutkah BREZPLAČNO sodelujte v nagradni igri in BREZPLAČNO donirajte dohodnino poljubni organizaciji preko spletne platforme E-Donacije. SKASIRATE lahko 100 € zase in 100 € za organizacijo, kateri ste namenili svojo donacijo dohodnine.

Izžrebanec se lahko namesto za denarno nagrado odloči tudi za bon v vrednosti 100 € za trgovine Mr.Pet.

Izmed vseh, ki boste s pomočjo spletne platforme E-Donacije do 31.05.2021 donirali dohodnino izbranemu društvu ali organizaciji, bomo izžrebali osebo, ki prejme 100 €, enako vsoto pa bomo namenili tudi društvu ali organizaciji, kateri je izžrebana oseba donirala dohodnino.

Vse kar morate storiti je, da:

  • Kliknete na www.edonacije.com in brezplačno donirajte svojo dohodnino izbranemu društvu ali organizaciji in že sodelujete v nagradni igri (video navodila). 
  • Všečkajte tudi naš Facebook in Instagram profil in tako sledite objavam ter razglasitvi zmagovalca.

KJE IN KDAJ BO NAGRADNA IGRA POTEKALA:

Nagradna igra »Brezplačno doniraj in še sam skasiraj« bo potekala na naših družbenih omrežjih Facebook in Instagram ter na spletni strani www.edonacije.si. Nagradna igra poteka od 13.04.2021 do 31.05.2021, nagrajenca pa bomo pri notarju izžrebali 04.06.2021.

Rezultate žrebanja bomo objavil z obvestilom na javno dostopni spletni strani www.edonacije.si. Nagrajenca bomo o rezultatu žrebanja obvestili tudi osebno prek kontaktnega naslova oziroma podatkov, ki jih bo vnesel v obrazec za donacijo dohodnine, pripravili pa bomo tudi objavo na profilih družbenih omrežji Facebook in Instagram o razglasitvi rezultatov nagradne igre.

Splošne pogoje sodelovanja si lahko preberete TUKAJ. 

Scroll to Top POMAGAJ