VABILO POTENCIALNIM PARTNERJEM

Kdo ne bi želel, da se njegov produkt predstavi organizaciji, ki ima skoraj 165.000 članov in kjer se članstvo letno povečuje. Takšna organizacija je Gasilska zveza Slovenije!

V kolikor imate produkt iz področij kot so električna energija, dobava plina, telekomunikacije, bančništvo in podobno ter vas sodelovanje zanima, pošljite predlog sodelovanja na: info@kovancek.com

Predstavljeni boste na eni izmed največjih spletnih platform pri nas. Sistem E-DONACIJ uporablja napredni E-PODPIS in avtomatsko poveže kupca in ponudnika storitve z namenom sklenitve pogodbenega razmerja, na podlagi katerega se sproži donacija gasilski organizaciji, ki jo izbere kupec (donacija se izvede na podlagi posredniške provizije).

E-Donacije so tako v osnovi preprost in varen sistem, ki je skladen z zakonodajo in z evropskimi uredbami. Skupina Kovanček Group d.d. je z Gasilsko zvezo Slovenije sklenila dolgoročno sodelovanje in dogovor o uporabi platforme E-Donacije za donacije brez finančnega vložka donatorja.

Že samo podatek, da Gasilska zveza Slovenije šteje 165.000 članov in članic, je impresiven za naše razmere. Še veliko bolj zanimiva za morebitne partnerje pa je napoved predsednika Gasilske zveze Slovenije, g. Janka Cerkvenika, da so prostovoljni gasilci zagotovo zainteresirani za sodelovanje in bodo letos skušali obiskati čim več gospodinjstev v Sloveniji, ki jih je kar 824.000, z naprednim sistemom mapiranja, ki ga zagotavlja platforma E-Donacije. V tem letu se predvideva pridobitev 250.000 aktivnih uporabnikov platforme.

Zato dobrodošli vsi novi partnerji na platformi E-Donacije, ki imate kakovosten produkt za slovenski trg in hkrati želite pokazati, da ste tudi družbeno odgovorni. Pomoč gasilcem, ko jo potrebujejo, je vsekakor plemenito dejanje, ki jo javnost zna ceniti.

Veste, katera družbena skupina je po vseh anketah javnega mnenja najbolj zaupanja vredna v očeh državljanov?

Seveda veste, GASILCI!

Gasilska skupnost ima v anketah 96-odstotno stopnjo zaupanja državljanov. Daleč najvišjo med vsemi skupinami. Ravno zaradi tako visoke stopnje zaupanja mora biti morebitni novi partner oz. njegov produkt, ki ga želimo dodati na platformo E-Donacije, najmanj VRHUNSKI. To visoko zaupanje javnosti je potrebno opravičevati vsak dan in z vsakim dejanjem. Zato smo pri izbiri partnerjev POSEBEJ previdni.

Prepoznajte svoj poslovni interes in postanite del te zgodbe.

Postanite partner v morebiti največji donatorski akciji v zgodovini naše države!

Scroll to Top POMAGAJ