Kako delujejo donacije brez lastnega vložka

KAKO DELUJEJO DONACIJE BREZ VAŠEGA LASTNEGA VLOŽKA?

E-Donacije so prva donatorska platforma v Sloveniji. Poenostavljeno povedano, gre za brezplačno možnost doniranja finančnih sredstev na podlagi menjave ponudnika storitev, ki ga uporabniki že imajo in ne vplivajo na kvaliteto uporabnikovega življenja.

Lahko menjate prostovoljno dopolnilno zdravstveno zavarovanje in s tem donirate 20 € za gasilsko društvo po vaši izbiri. Vam kot stranki, je popolnoma vseeno katero zdravstveno zavarovalnico imate, razlike so minimalne. Za društva pa so take donacije velikega pomena.

Kaj MORATE vedeti?

1. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je zakonsko regulirano in razlike v kakovosti med tremi zavarovalnicami ni.

2. Razlike v ceni so minimalne in se na letnem nivoju spreminjajo. Aktualne redne cene: Vzajemna d.v.z. (35,67), Zavarovalnica Triglav d.d. (35,55), Generali d.d. (34,50).

3. Prek 100.000 Slovencev je v letu 2019 zamenjalo zdravstveno zavarovalnico, izključno zaradi finančne ugodnosti, ki so jo prejeli ob menjavi.

Zakaj bi MENJALI?

1. Ker je vseeno, komu plačujete te storitve, kakovost bo ENAKA!

2. Ker to lahko opravite v 3 minutah in se za vas bistveno ne spremeni prav nič.

3. Ker ste za to finančno nagrajeni.

KAKO lahko menjate?

1. To je sistemska menjava, za vas vse uredi nova zavarovalnica!

2. Prek naše napredne spletne platforme vam uredimo menjavo iz vaše zavarovalnice na Triglav, Zdravstveno zavarovalnico d.d. z nekaj kliki BREZ, da vstanete z naslonjača.

3. Nova zavarovalnica vam pri obstoječi zavarovalnici uredi VSE, kar je potrebno za menjavo, tako da sami ne rabite narediti NIČESAR, ko se zavarovanje pri eni zavarovalnici prekine, se prične pri drugi.

POSTOPEK MENJAVE TRAJA 3 MINUTE, VSE SE UREDI PREK MOBILNEGA TELEFONA ALI RAČUNALNIKA!

Scroll to Top POMAGAJ