PREVERI, KAKO LAHKO BREZPLAČNO DONIRAŠ DOHODNINO

Naslovna slika

Platforma E-Donacije je prva donatorska platforma v Sloveniji, ki pomaga društvom in organizacijam zbirati nujno potrebna finančna sredstva. Brezplačno lahko donirate do 1 % dohodnine ali pa z menjavo ponudnika storitev sprožite donacijo brez vašega lastnega finančnega vložka. Vsako leto se v državni proračun vrne več kot 5 milijonov EUR dohodnin, ki niso bile donirane nobenemu društvu ali organizaciji in ki bi jim nerazporejena sredstva lahko pomenila ogromno spremembo v delovanju in doseganju ciljev.

Uporaba platforme je enostavna, hitra in uporabniku prijazna, saj vam ne vzame več kot 3 minute, obrazec pa lahko izpolnite kar preko mobilnega telefona ali računalnika. Doniranje je omogočeno brez obiska pošte, brez tiskanja obrazcev in brez čakanja v dolgih vrstah. Za uporabo platforme ne potrebujete niti digitalnega potrdila, zadostuje namreč podpis s prstom po zaslonu mobilnega telefona ali s pomočjo miške na računalniku.

Ob prijavi v spletno platformo izpolnite svoje podatke in odgovorite na nekaj kratkih vprašanj. Po izvedeni donaciji dohodnine izbranemu društvu, vam bo platforma v prihodnje, na podlagi vaših odgovorov, sama ponudila dodatne možnosti doniranja brez vašega lastnega finančnega vložka.

S partnerji pripravljamo ekskluzivne ponudbe na področju bančništva, zavarovalništva, telekomunikacij, mobilne telefonije in energetike, na podlagi katerih boste lahko izvajali donacije brez da vas te finančno bremenijo. Prej omenjene storitve v vašem gospodinjstvu že uporabljate, menjava ponudnika omenjenih storitev pa ne vpliva na kvaliteto vašega življenja.

Za vas smo pripravili kratko video animacijo v kateri predstavljamo razlike med klasičnim in naprednim doniranjem. S pomočjo platforme E-Donacije lahko brez stroškov pomagate tistim, ki so pomoči najbolj potrebni.

Kvaliteta vašega življenja se ne bo spremenila, lahko pa pomagate spremeniti kvaliteto življenja drugih.

Scroll to Top POMAGAJ