DONATORSKA AKCIJA:
1 LIKE = 50 g HRANE ZA ŽIVALI

Organizirali smo online donatorsko akcijo zbiranja hrane za društva, zavetišča in zavode, ki bo potekala večinoma s pomočjo družbenih omrežij. Za vsak nov všeček (LIKE) Facebook profila Kovanček med 13.04.2021 in 30.04.2021, bomo podarili 50 g hrane za živali organizaciji, prek katere smo pridobili dotični všeček (sledljivost oglaševanja omogočena s Facebook Pixlom).

Glede na veliko uspešnost akcije, smo se odločili, da zbiranje hrane za živali podaljšamo do nedelje 02. 05. 2021 in se potrudimo ZBRATI 1 TONO HRANE ZA ŽIVALI

Od 30. 04. 2021 do 02. 05. 2021 bomo donirali 50 g hrane za živali tudi za vsakega, na novo pridobljenega, sledilca Instagram profila @kovancekgroup. Več o izjavi za javnost, lahko preberete TUKAJ.

K sodelovanju smo povabili organizacije:

Donatorsko akcijo smo organizirali na marketinško zanimiv način, saj smo mnenja, da lahko izkoristimo sodobne načine obveščanja in spletnega promoviranja in hkrati izvajamo donacije. Ravno to je razlog, da je nastala naša platforma E-Donacije, ki omogoča brezplačno doniranje brez lastnega vložka donatorja izbranemu društvu ali organizaciji. Več o delovanju platforme si lahko preberete TUKAJ.

Kliknite na www.edonacije.com in izberite eno izmed organizacij in ji BREZPLAČNO namenite del svoje dohodnine (v kolikor dohodnina ni donirana oziroma namenjena nobeni organizaciji se vrne v državni proračun). Postopek traja samo 3 minute, vse lahko uredite prek mobilnega telefona ali računalnika in to brez digitalnega potrdila.

Rezultati:

Donatorsko akcijo zbiranja hrane za živali smo dne 02. 05. 2021 ob 21:00 uspešno zaključili. V skupno 20 dneh trajanja akcije, smo s pomočjo všečkov Facebook strani Kovaček in (od 30. 04. 2021) novih sledilcev na Instagram profilu @kovancekgroup, zbrali 697,55 kg hrane za živali za 7 društev in zavetišč.

Zahvaljujemo se vsem, ki so podprli našo akcijo in vsem sodelujočim v društvih in zavetiščih, brez katerih nam ne bi uspelo akcije izpeljati v takšnem obsegu.

Posebne zahvale pa gredo tudi Damjanu Murku, Saši Lendero, Janu Klobasi, Tanji Kocman, Dejanu Mariču, Denisu Porčiću, Mihaelu Hercogu, Urošu Jurišiču, Dejanu Krajncu, Marku Škofu in portalu Pes moj prijatelj, da so podprli naš projekt. 

Za organizacije, ki so sodelovale, smo zbrali: 

Scroll to Top POMAGAJ