POMOČ PRI ZBIRANJU DONACIJ

S PLATFORMO E-DONACIJE DO FINANČNIH SREDSTEV

V slabih 2 letih, smo s pomočjo naše platforme za raznorazne organizacije v Sloveniji zbrali več kot 18.000 donatorjev dohodnine. Platforma ponuja tudi možnost zbiranja direktnih finančnih donacij, brez finančnega vložka donatorja.

TRENUTNA AKCIJA 40 + 40 EUR

Trenutna akcija, s katero v naši skupini pomagamo zbirati sredstva je v sodelovanju s Triglav, Zdravstveno zavarovalnico d.d., vsaka stranka, ki sklene / menja zavarovalnico lahko vašemu društvu avtomatsko donira 40 EUR in hkrati še sama prejme 40 EUR za samoplačniške zobozdravstvene storitve.

NI RAZLIKE V KAKOVOSTI

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je zakonsko regulirano in razlike v kakovosti med tremi zavarovalnicami ni. Torej je popolnoma vseeno kateri zavarovalnici plačujete, kritja so popolnoma enaka.

MINIMALNE RAZLIKE V CENI​

Razlike v ceni so minimalne in se lahko kadarkoli spremenijo. Aktualne redne cene: Vzajemna d.v.z. (35,67), Triglav, Zdravstvena zavarovalnica d.d. (35,55), Generali d.d. (34,50). Zavarovalnica, ki je bila več kot 10 let najcenejša, ima sedaj najvišjo redno ceno.

ENOSTAVNA MENJAVA

Zavarovalnico menjate z nekaj kliki, BREZ da vstanete s kavča. Celotni postopek menjave zavarovalnice uredi za vas nova zavarovalnica (prekinitev obstoječega zavarovanja in vzpostavitev novega, vzpostavitev direktne bremenitve na banki itd.), tako da nikoli ne ostanete brez zavarovanja.

Scroll to Top POMAGAJ