BREZPLAČNO DONIRAJ IN ŠE SAM SKASIRAJ!

(zaključena)

V samo 3 minutkah ste lahko BREZPLAČNO sodelovali v nagradni igri in BREZPLAČNO donirali dohodnino poljubni organizaciji prek spletne platforme E-Donacije. SKASIRALI ste lahko 100 € zase in 100 € za organizacijo, kateri ste namenili svojo donacijo dohodnine.

Izžrebanec se je lahko, namesto za denarno nagrado, odločil tudi za bon v vrednosti 100 € za trgovine Mr.Pet.

Izmed vseh, ki ste s pomočjo spletne platforme E-Donacije do 31.05.2021 donirali dohodnino izbranemu društvu ali organizaciji, smo izžrebali osebo, ki prejme 100 €, enako vsoto pa smo namenili tudi društvu ali organizaciji, kateri je izžrebana oseba donirala dohodnino.

Vse kar ste morali storiti je, da:

  • Ste kliknili na www.edonacije.com in brezplačno donirali svojo dohodnino izbranemu društvu ali organizaciji in avtomatsko ste se uvrstili v žrebanje za nagrado (video navodila). 
  • Na našem Facebook in Instagram profilu lahko sledite objavam ter razglasitvi zmagovalca.

KJE IN KDAJ JE NAGRADNA IGRA POTEKALA:

Nagradna igra »Brezplačno doniraj in še sam skasiraj« je potekala na naših družbenih omrežjih Facebook in Instagram ter na spletni strani www.edonacije.si. Nagradna igra je potekala od 13.04.2021 do 31.05.2021, nagrajenca pa smo pri notarju izžrebali 04.06.2021.

Rezultate žrebanja smo objavil na javno dostopni spletni strani www.edonacije.si. Nagrajenca smo o rezultatu žrebanja obvestili tudi osebno prek kontaktnega naslova oziroma podatkov, ki jih bo vnesel v obrazec za donacijo dohodnine, pripravili pa smo tudi objavo na profilih družbenih omrežji Facebook in Instagram o razglasitvi rezultatov nagradne igre.

NAGRADNA IGRA ZAKLJUČENA

Nagradno igro smo, dne 31. 5. 2021, uspešno zaključili. Kot je zapisano v splošnih pogojih, je bil nagrajenec izžreban, dne 4. 6. 2021, v notarski pisarni, ime nagrajenca pa je objavljeno v notarskem zapisniku na javno dostopni spletni strani www.edonacije.si ter na naših profilih družbenih omrežji Facebook in Instagram. Nagrajenec je bil prav tako obveščen tudi osebno, prek kontaktnih podatkov, ki jih je podal pri donaciji dohodnine.

Več o žrebanju nagrade in nagrajencu si lahko preberete v Splošnih pogojih.

Notarski zapisnik žrebanja (4. 6. 2021)

Scroll to Top POMAGAJ