KO BREZPLAČNO DONIRANJE POSTANE ZABAVNO!

Platforma E-Donacije je prva spletna donatorska platforma v Sloveniji, s katero si društva pomagajo pri zbiranju finančnih sredstev BREZ LASTNEGA VLOŽKA DONATORJA. Uporaba platforme je enostavna, varna in uporabniku prijazna, saj za izvedeno donacijo potrebujete le 3 minute vašega časa. Obrazec izpolnite kar preko mobilnega telefona ali računalnika, v udobju svojega doma. Ne potrebujete niti digitalnega potrdila, saj ga je nadomestil napreden elektronski podpis, ki ga opravite kar preko naprave, ki jo uporabljate. 

Platforma E-Donacije omogoča dva načina doniranja. Prvi je doniranje do 1 % dohodnine (januarja 2021 je vlada Republike Slovenije dvignila del dohodnine, ki se lahko nameni za donacijo iz 0,5 % na 1 %) izbranemu društvu ali organizaciji, drugi način donacije pa se izvede na podlagi menjave ponudnikov storitev, ki jih donator že uporablja in ne vplivajo na kvaliteto njegovega življenja. o nas

Vse donacije, ki jih donatorji sprožijo na podlagi uporabe platforme, bodo VEDNO v 100 % višini nakazane izbranemu društvu, brez skritih stroškov in provizij za donatorja ali društvo.

Več o delovanju platforme E-Donacije v video animaciji.

Želeli smo dokazati, da spletna platforma resnično deluje, zato smo decembra 2019 v strnjeni akciji na naših družbenih omrežjih, v samo štirih dneh, zbrali kar 6272 donatorjev dohodnine za gasilska društva.

Do sedaj smo v dobrem letu dni zbrali že več kot 18.000 donatorjev za več kot 1330 društev po Sloveniji.

Platformo je gasilskim društvom priporočila tudi Gasilska zveze Slovenije, saj si z njeno pomočjo lahko organizacije ustvarijo redne in planirane prihodke. Z večjimi personaliziranimi donatorskimi akcijami pa lahko v krajšem času ustvarijo večje izredne prihodke.

Uspešno sodelujemo tudi s humanitarnimi organizacijami, zavetišči in društvi za zaščito živali. V donatorski akciji, ki je potekala na naših družbenih omrežjih, smo v 20 dneh za 7 društev in zavetišč zbrali neverjetnih 697,55 kg hrane za živali, BREZ DA BI TO DONATORJE STALO 1 CENT (preberite več).

Platformo E-Donacije že uporabljajo: 

Osnovni cilj platforme je društvom omogočiti zbiranje donacij na enostaven in za donatorja brezplačen način. Z uporabo spletne platforme E-Donacije si boste olajšali, povečali in digitalizirali prejemanje donacij.

Torej naslednji korak je, da nas kontaktirate s pomočjo prijavnega obrazca. Kot že omenjeno, uporaba platforme je za vsa društva popolnoma brezplačna in brez odvečnih obveznosti.

Olajšajte donatorjem pot do vas!

Scroll to Top POMAGAJ