Janko Cerkvenik
Janko Cerkvenik
Predsednik Gasilske zveze Slovenije
Read More
V samo 4 dneh, smo slovenski gasilci zbrali 6272 donatorjev dohodnine s pomočjo platforme E-Donacije, kar je več kot nadpovprečen rezultat.
Jurij Juhant
Jurij Juhant
Oskrbnik živali v zavetišču Horjul
Read More
V imenu naše organizacije - zavetišča Horjul in vseh naših varovancev Horjulčkov, se najlepše zahvaljujemo vsej podpori ekipi Kovanček Group d.d. pri njihovi akciji zbiranja tako hrane kot zbiranju 1% dohodnine za naše zavetišče. Akcija je bila izpeljana maksimalno profesionalno, vedno je bil nekdo na voljo za odgovore na vprašanja in pomoč pri tehničnih zadevah (od pomoči objav na Facebooku, v zgodbah, do priprave samega vizualnega gradiva). Nam je izredno veliko pomenila tako njihova fleksibilnost in pripravljenost priskočiti na pomoč ter nam prisluhiniti, v kolikor smo imeli kakšno idejo glede izvedbe teh akcij. Iz naše strani lahko samo izredno pohvalimo uspeh akcije in kot že rečeno, profesionalen odnos do nas in naših Horjulčkov ter ažurnost in predpripravo celotnega materiala ter samo izvedbo akcije. Toplo priporočam, da pri bodočih tovrstnih akcijah sodeluje vsak, ki išče ljudi, ki mu lahko pomagajo pri zbiranju sredstev za svojo organizacijo.
Maša Cerjak Kastelic
Maša Cerjak Kastelic
DZZŽ Ljubljana
Read More
Ekipa Kovanček se res nikakor ne vda 🙂 Ko smo se pridružili njihovi akciji 1 LIKE = 50 g HRANE še nismo vedeli, kako znajo biti vztrajni. Pripravili so nam ves material za objave, pomagali pri upravljanju našega FB profila, upoštevali naše želje in ob koncu akcije kar sami dostavili obljubljeno hrano. Verjeli so, da lahko skupaj dosežemo več. Veliko nam pomeni, da nas pozna čim več ljudi, da lahko delujemo za dobrobit živali in ekipa Kovanček nam je pri tem pomagala.
Franci Petek
Franci Petek
Poveljnik Gasilske zveze Slovenije
Read More
Spletna platforma E-Donacije omogoča vsakemu gasilskemu društvu, da si omogoči dolgoročne konstantne prihodke za delovanje društva.
Nejc Kranjc
Nejc Kranjc
Poveljnik PGD Gotovlje
Read More
V sodelovanju s platformo E-Donacije si pomagamo do nadgradnje novega vozila (po prvotni akciji smo naročili novo podvozje SCANIA), za naše društvo so posebej prilagodili marketinško akcijo in spletno stran kam smo lahko napotili potencialne donatorje.
Klemen Košir
Klemen Košir
Predsednik PGD Borovnica
Read More
V letošnjem letu nam je novi koronavirus onemogočil izvedbo prireditve Noč pod viaduktom, zato bomo hvaležni vsakemu občanu/občanki za donacijo 0.5 % dohodnine. Hvala podjetju Kovanček Group d.d. za pomoč in možnost elektronske oddaje vloge donacije našemu društvu.
Melita Trbovšek
Melita Trbovšek
Predsednica Društva Lajka
Read More
Z ekipo, ki je bila v podjetju Kovanček zadolžena za izvedbo akcije zbiranja hrane za živali, smo odlično sodelovali, saj so zelo zavzeti za dober rezultat akcije. Zelo so bili kooperativni in ustvarjalni pri pripravi materialov za oglaševanje tudi na naših spletnih straneh. Najbolj pa cenimo to, da se o vsem posvetujejo z nami, maksimalno upoštevajo želje in vedno držijo dano besedo. Še enkrat celi ekipi lepa hvala za uspešno izvedbo akcije in pomoč pri našem delu.
Previous
Next

Platformo E-Donacije že uporabljajo: 

Scroll to Top POMAGAJ