DONIRAJ BREZ LASTNEGA FINANČNEGA VLOŽKA!

Zaradi korona virusa imajo gasilska društva finančni primanjkljaj tudi do 70%...

Vsako leto se v državni proračun vrne več kot 5 milijonov EUR dohodnin, ki niso bile donirane nobenemu društvu ali organizaciji in ki bi jim nerazporejena sredstva lahko pomenila ogromno spremembo v delovanju in doseganju ciljev. Zakaj donirati do 1 % dohodnine gasilcem? Dohodnina se vam odmeri v skladu z zakonodajo, tega ne morete spremeniti. Lahko pa del te dohodnine ciljno usmerite določenemu društvu (preberi več).
Gasilci so v lanskem letu opravili več kot 28.000 intervencij, najmanj kar lahko naredite je, da jim namenite 3 minute svojega časa, izpolnite obrazec za doniranje dohodnine in jim s tem pomagate pri nakupu nujno potrebne zaščitne in reševalne opreme!

Kako to storite?

Postopek je enostaven, varen in hiter. Ob prijavi v platformo E-Donacije odgovorite na nekaj vprašanj. Po izvedeni donaciji dohodnine izbranemu gasilskemu društvu, vam bo platforma v prihodnje, na podlagi vaših odgovorov, sama ponudila dodatne možnosti doniranja brez vašega lastnega finančnega vložka (več o delovanju platforme E-Donacije).

2. Platforma deluje tako, da ni potrebno tiskati obrazcev, ni potrebno hoditi na pošto in ni potrebno čakati v dolgih vrstah pred uradi. Celoten postopek uredite kar iz udobja vašega doma, preko svojega mobilnega telefona in v samo treh minutah. Ne potrebujete niti digitalnega potrdila, zadostuje namreč enostaven elektronski podpis po ekranu mobilnega telefona. 

Izbrano gasilsko društvo lahko v platformi E-Donacije poiščete po nazivu ali davčni številki. 

Scroll to Top POMAGAJ