ZAVETIŠČE HORJUL

Zavod za oskrbo, nego, zaščito in vzgojo hišnih in izgubljenih živali

Za zavetišče Horjul sta glavna želja in cilj pomoč čim več brezdomnim živalim tako, da jim izboljšajo življenjske pogoje, jih veterinarsko oskrbijo in najdejo začasno namestitev ter nov topel dom.

Zavetišče Horjul, se zaveda, da je potrebno storiti še ogromno, da bi bilo brezdomnih, zavrženih in odvzetih živali čim manj. Trudijo se izobraževati in osveščati ljudi o tem, kako ravnati z živalmi ter kdaj se odločiti za posvojitev ali nakup. Prav tako se trudijo, da bi kastracije in sterilizacije postale ustaljena praksa.

Poudarjajo, da se za evtanazije živali ne odločajo, kljub temu, da jim zakon to dovoljuje. Marsikatera žival za okrevanje in ponovno zaupanje človeku potrebuje veliko več kot 30 dni, ki jih je po zakonu dolžna financirati občina, v kateri je žival najdena. Po iztečenih 30 dneh je vse odvisno od njihovih lastnih sredstev, ki pa jih je le redko dovolj. Iz tega razloga se obračajo na nas, da jim pomagamo z donatorskimi sredstvi.

Nič vas ne stane, lahko pa pomagate na enostaven in BREZPLAČEN  način:                               

  • Kliknite na spodnji gumb BREZPLAČNO DONIRAJ DOHODNINO ZAVETIŠČU HORJUL, postopek traja samo 3 minutke in vse lahko uredite s pomočjo mobilnega telefona ali računalnika. Nič vas ne stane, lahko pa pomagate ohranjati njihovo poslanstvo in vizijo (video navodila). 
Do 31.5.2021 ob doniranju dohodnine brezplačno sodelujete v nagradni igri »Brezplačno doniraj in še sam skasiraj« na podlagi katere lahko prejmete darilni bon v višini 100 € za trgovine Mr.Pet, lahko pa se odločite in namesto bona prejmete 100 € v gotovini (preberi več o nagradni igri).
Scroll to Top POMAGAJ